Ervaringen 

Rachel heeft me op een plezierige manier kunnen helpen om mijn rugpijn te verhelpen. Door haar hand op mijn rug te leggen voelde ik een warmte binnen komen en ik voelde de pijn verminderen. De pijn was en bleef weg. 

Anja

Vandaag een sessie gehad van Rachel, zo bijzonder. Hoopte heel erg op mijn vader en tot mijn verbazing vroeg Rachel wie ze zou vragen uit de wereld van het hiernamaals. Uiteraard koos ik voor mijn vader. Zo fijn om dan ook boodschappen en bewijzen te krijgen van mijn vader. Dankbaar om nog even contact te hebben en om nog even het intense verdriet te voelen om het gemis een plaats te kunnen geven. Ik weet nu, het is goed! Dankjewel Rachel.

💋Marion 

Lieve Rachel, lief dat je aan me dacht, en me wilde helpen! Erg fijn op een juist moment, alsof je aangevoeld hebt dat ik een lief iemand even echt nodig had! Veel geluk en succes met alles wat je tegen komt! 

😘

Haai Rachie, Mijn knuffel uit de hemel was voor mij heel indrukwekkend. Ook wel een tikkeltje emotioneel. De vragen die ik had rondom een persoon zijn beantwoord maar ook een vraag van familie kwam ter spraken. Wij zijn dankbaar voor dit gebaar. Er is rust daarboven maar hier beneden doet het ons ook zeker goed.

Lieve knuffels Demi.


Rachel, je bent zuiver, open en betrouwbaar. Je bent een oude ziel, erg spiritueel maar met de juiste nuchterheid. Je bent een warm persoon, die communiceert en handelt op basis van respect en gelijkwaardigheid. Mensen, met wat voor probleem dan ook, zijn bij jou in goede handen!

Succes !!

Groeten,Claasjan


Lieve Rachel, Ik wil jou bedanken voor die healing van 30 minuten die ik bij jou thuis heb gehad. In het begin dat ik jou heb ontmoet was er gelijk al een klik en voelde ik me heel veilig bij jou. Door mijn persoonlijke ervaringen kan ik heel moeilijk ontspannen maar bij jou was dat geen enkel probleem het mooiste wat ik vond was dat toen ik op mijn buik lag, ik gewoon in slaap ben gevallen. Dat was voor mij een geweldige bijzondere ervaring. Rachel je bent een toppertje. Heel erg bedankt liefs Sigritt 

❤️

Ik heb met Rachel een fijne reading op het strand gehad. Met de zee in het zicht en de bescherming van de duinen in onze rug wist Rachel een vertrouwde sfeer met veel rust te creëren. Ik wist nog niet precies wat ik mocht verwachten maar dat werd snel duidelijk. Het was best intens, maar voelde me erg veilig bij Rachel. Het werd een mooi gesprek, niet zweverig, maar juist heel fijn en rustgevend. Dankjewel Rachel, dat je mij hierin mee wilde nemen.

☀️


Rachel heeft bij mij een Reiki behandeling gedaan. Ze legde haar hand op mijn nek en schouder. Op het moment dat Rachel bezig was, voelde ik niet zo veel. Na de behandeling gaf het mij rust en werd ik rozig en voelde mij helemaal ontspannen. Wat niet altijd makkelijk voor mij is. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, het heeft toch geholpen. Ik was onder indruk dat het kon. Ik zei toen, wat heb je met mij gedaan Rachel? Ik voelde een positieve energie. Het was een mooie ervaring. 
Rachel ga zo door , je doet het heel goed!

 🌼🍀😃😘 Arlette


Ik heb een healing sessie gehad bij Rachel. Gelijk voel ik me bij Rachel op mijn gemak. Haar oprechtheid is ontwapenend. Tijdens de sessie heb ik ervaren dat Rachel doortastend is. Goed kan aanvoelen waar ik de healing nodig had. Tijdens de healing voelde ik veel warmte en liefde door mij heen. Na de healing voelde ik nog lang na waar Rachel bij mij heeft losgemaakt. De week erna was ik ontspannen en vrolijk. Rachel is een fijn gevoelig en mooi persoon. Bedankt :)

Daisy


Ik heb een mooie armband bij Rachel laten maken en ben daar zo ontzettend blij mee! Alle (echte) stenen heeft ze persoonlijk uitgezocht en Rachel verteld er bij waarom zij deze stenen voor mij uitgezocht heeft.
Rachel heeft nu ook armbanden gemaakt voor mijn twee kinderen. Onvergetelijk om te geven en ook echt een cadeau met een persoonlijke boodschap. Wij dragen alledrie onze armbanden elke dag. Wij krijgen vaak van andere mensen positieve opmerkingen of vragen over de mooie kwaliteit van de stenen, maar ook de bijzondere manier waarop de armbanden gemaakt zijn! Lieve Rachel, dankjewel voor deze waardevolle cadeaus, voor de kids en mezelf!

Vlammie 🔥


Rachel legde snel contact met mijn overleden zus. Ze beschreef haar alsof ze haar zelf heeft gekend en gebruikte ook de woorden die mijn zus zou gebruiken..Het was voor mij een feest van herkenning, het voelde alsof ik mijn zus even op visite had.
Ik ben haar enorm dankbaar!

Sandra


Mijn man en ik hadden een gezamenlijke sessie met Rachel. Deze verliep heel bijzonder. Ze gaf een goede weergave van het karakter van mijn vader. Voor mijn man was deze sessie heel bijzonder omdat zijn broers al op jonge leeftijd is verloren. Zijn broers werden duidelijk beschreven door Rachel. Dat was mooi en geeft rust toen ze aangaf dat het goed met hen gaat. Ook het nog iets te weten van zijn vader en moeder is fijn. De manier waarop Rachel de reading heeft gedaan is rustig en respectvol.

Aad en Rietje


De relax behandeling bij Rachel was ontspannend waarbij ze zorgde voor rust en een prettige sfeer. Voor herhaling vatbaar!

Jacqueline 


Het was heel erg gezellig gister. Heel bijzonder .
Je hebt het gewoon in je.
Alle rust en verzorging.
Je straalt het gewoon uit.
 
Ik voelde als een warme amandel daarna…..
Heel zacht.
 
Fijn dat je er gewoon bent.
Daar bereik je al alles mee…..

Xxxxxp 


De massage was heel goed ik vond eerst heel eng ik liet maar allemaal toe daarna voelde ik me erg goed. De healing was ook zo goed ik liet het toe toen ik het de eerst keer deed was heel gespannen nu kwam ik echt tot rust ik voelde alle stress er uit gaan. Die nacht voelde ik zo goed, er gebeurde iets met lichaam soort ontspanning. 

Jolanda


De massage en healing waren heel relaxed en heel fijn. Rachel was heel rustig, waardoor je zelf ook heel rustig van werd. Na de healingen massage voelde je een heel ander mens door .
Zelf  zou ik vaker massage en healing nemen door Rachel.

Groetjes, Annelies


Ik vond de knuffel uit de hemel erg fijn en emotioneel en heb er veel van geleerd om met mijn gevoelens om te gaan.
Ik ben van mezelf erg emotioneel bedreven ik autistisch en soms op zoek naar mezelf.
Ik hoop dat ook je wat vaker spreek en contact houden want het heeft me goed gedaan.

Groetjes Sander Lierens


Lieve Rachel, je bent een bijzondere vrouw met een mooi, lief maar ook sterk karakter.
Na een massage en healing ga ik altijd weer ontspannen en met een opgeruimd hoofd naar huis.
Je blijft je ontwikkelen en verdiepen, iets wat ik in je bewonder. 

Liefs van Dorine


Ik heb voor het eerst een klankschalen massage bij Rachel gehad. Je straalde warmte en rust uit. De massage was  heerlijk, hierna voelde ik me een stuk krachtiger en energieker, precies wat ik nodig had.
Ik kom zeker nog een keer terug.
Dankjewel Rachel !


Lieve Rachel
Wat was het heerlijk de massage en klankschalen je hebt mij weer helemaal tot rust gebracht .

Veel liefs Annelies


Een knuffel uit de hemel voor Winnie.

Nogmaals dank 🙏lieve Rachel.  Wat was het mooi❤️ alles even proberen op te schrijven en met mijn ouders gedeeld. Die waren onder de indruk. Mooi om je zo krachtig te zien! Je hebt nog heel veel in je wat ontdekt mag worden 😘


Rachel heet je een warm welkom en informeert waar ze rekening mee  houdt tijdens masseren en de pijnpunten die extra aandacht moeten krijgen. 

Een bijzonder aspect van haar massage zijn de klankschalen en de regen geluiden. Deze geven het gevoel dat je ergens in de natuur aanwezig bent.

De klankschalen brachten mij in een andere dimensie. Het deed mij voelen alsof ik in de kosmos verkeerde en het oer geluid Aum werkelijk beleefde. 

Ik vond het een prachtige ervaring en ik zou het een ieder aanraden. Ik heb genoten van de massage in zijn geheel. Rachel begrijpt haar vak!

Sawietrie


Vanmorgen genoten van een heerlijke ontspanningsmassage met klankschalen. De combinatie van massage en de rustgevende klanken zorgt voor ultieme ontspanning. Ik voelde mij na de sessie helemaal zen en herboren. Perfect om stress los te laten en je weer goed te voelen.

Marjolein


Lieve Rachel, 

Je bent een heel liefdevol en aardig persoon. Ik ben echt blij dat ik jou op dit punt in mijn leven heb ontmoet.
Je gaf me een massage die heel erg nodig was en die me volledig ontspande.
Moge God dat grote hart van jou blijven zegenen, zodat je anderen kunt blijven helpen.❤

Farizzaday