Ervaringen 

Rachel heeft me op een plezierige manier kunnen helpen om mijn rugpijn te verhelpen. Door haar hand op mijn rug te leggen voelde ik een warmte binnen komen en ik voelde de pijn verminderen. De pijn was en bleef weg. 

Anja

Vandaag een sessie gehad van Rachel, zo bijzonder. Hoopte heel erg op mijn vader en tot mijn verbazing vroeg Rachel wie ze zou vragen uit de wereld van het hiernamaals. Uiteraard koos ik voor mijn vader. Zo fijn om dan ook boodschappen en bewijzen te krijgen van mijn vader. Dankbaar om nog even contact te hebben en om nog even het intense verdriet te voelen om het gemis een plaats te kunnen geven. Ik weet nu, het is goed! Dankjewel Rachel.

๐Ÿ’‹Marion 

Lieve Rachel, lief dat je aan me dacht, en me wilde helpen! Erg fijn op een juist moment, alsof je aangevoeld hebt dat ik een lief iemand even echt nodig had! Veel geluk en succes met alles wat je tegen komt! 

๐Ÿ˜˜

Haai Rachie, Mijn knuffel uit de hemel was voor mij heel indrukwekkend. Ook wel een tikkeltje emotioneel. De vragen die ik had rondom een persoon zijn beantwoord maar ook een vraag van familie kwam ter spraken. Wij zijn dankbaar voor dit gebaar. Er is rust daarboven maar hier beneden doet het ons ook zeker goed.

Lieve knuffels Demi.


Rachel, je bent zuiver, open en betrouwbaar. Je bent een oude ziel, erg spiritueel maar met de juiste nuchterheid. Je bent een warm persoon, die communiceert en handelt op basis van respect en gelijkwaardigheid. Mensen, met wat voor probleem dan ook, zijn bij jou in goede handen!

Succes !!

Groeten,Claasjan


Lieve Rachel, Ik wil jou bedanken voor die healing van 30 minuten die ik bij jou thuis heb gehad. In het begin dat ik jou heb ontmoet was er gelijk al een klik en voelde ik me heel veilig bij jou. Door mijn persoonlijke ervaringen kan ik heel moeilijk ontspannen maar bij jou was dat geen enkel probleem het mooiste wat ik vond was dat toen ik op mijn buik lag, ik gewoon in slaap ben gevallen. Dat was voor mij een geweldige bijzondere ervaring. Rachel je bent een toppertje. Heel erg bedankt liefs Sigritt 

โค๏ธ

Ik heb met Rachel een fijne reading op het strand gehad. Met de zee in het zicht en de bescherming van de duinen in onze rug wist Rachel een vertrouwde sfeer met veel rust te creรซren. Ik wist nog niet precies wat ik mocht verwachten maar dat werd snel duidelijk. Het was best intens, maar voelde me erg veilig bij Rachel. Het werd een mooi gesprek, niet zweverig, maar juist heel fijn en rustgevend. Dankjewel Rachel, dat je mij hierin mee wilde nemen.

โ˜€๏ธ


Rachel heeft bij mij een Reiki behandeling gedaan. Ze legde haar hand op mijn nek en schouder. Op het moment dat Rachel bezig was, voelde ik niet zo veel. Na de behandeling gaf het mij rust en werd ik rozig en voelde mij helemaal ontspannen. Wat niet altijd makkelijk voor mij is. Dit heb ik nog nooit meegemaakt, het heeft toch geholpen. Ik was onder indruk dat het kon. Ik zei toen, wat heb je met mij gedaan Rachel? Ik voelde een positieve energie. Het was een mooie ervaring. 
Rachel ga zo door , je doet het heel goed!

 ๐ŸŒผ๐Ÿ€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜˜ Arlette


Ik heb een healing sessie gehad bij Rachel. Gelijk voel ik me bij Rachel op mijn gemak. Haar oprechtheid is ontwapenend. Tijdens de sessie heb ik ervaren dat Rachel doortastend is. Goed kan aanvoelen waar ik de healing nodig had. Tijdens de healing voelde ik veel warmte en liefde door mij heen. Na de healing voelde ik nog lang na waar Rachel bij mij heeft losgemaakt. De week erna was ik ontspannen en vrolijk. Rachel is een fijn gevoelig en mooi persoon. Bedankt :)

Daisy


Ik heb een mooie armband bij Rachel laten maken en ben daar zo ontzettend blij mee! Alle (echte) stenen heeft ze persoonlijk uitgezocht en Rachel verteld er bij waarom zij deze stenen voor mij uitgezocht heeft.
Rachel heeft nu ook armbanden gemaakt voor mijn twee kinderen. Onvergetelijk om te geven en ook echt een cadeau met een persoonlijke boodschap. Wij dragen alledrie onze armbanden elke dag. Wij krijgen vaak van andere mensen positieve opmerkingen of vragen over de mooie kwaliteit van de stenen, maar ook de bijzondere manier waarop de armbanden gemaakt zijn! Lieve Rachel, dankjewel voor deze waardevolle cadeaus, voor de kids en mezelf!

Vlammie ๐Ÿ”ฅ


Rachel legde snel contact met mijn overleden zus. Ze beschreef haar alsof ze haar zelf heeft gekend en gebruikte ook de woorden die mijn zus zou gebruiken..Het was voor mij een feest van herkenning, het voelde alsof ik mijn zus even op visite had.
Ik ben haar enorm dankbaar!

Sandra


Mijn man en ik hadden een gezamenlijke sessie met Rachel. Deze verliep heel bijzonder. Ze gaf een goede weergave van het karakter van mijn vader. Voor mijn man was deze sessie heel bijzonder omdat zijn broers al op jonge leeftijd is verloren. Zijn broers werden duidelijk beschreven door Rachel. Dat was mooi en geeft rust toen ze aangaf dat het goed met hen gaat. Ook het nog iets te weten van zijn vader en moeder is fijn. De manier waarop Rachel de reading heeft gedaan is rustig en respectvol.

Aad en Rietje